Velkommen til Frisklivssentralen

Frisklivssentralen er en kommunal helsetjeneste som gir veiledning og støtte til personer som ønsker å endre levevaner knyttet til fysisk aktivitet, kosthold, tobakk, søvn og alkohol. Tilbudet er for personer som har økt risiko for, er i ferd med å utvikle, eller allerede har utviklet sykdom. Det er for eksempel egnet ved sammensatte og langvarige helseutfordringer, ved risiko for frafall fra skole eller arbeidsliv, og som en del av et behandlings- og rehabiliteringsforløp. Vi kan også tilby åpne treningsgrupper og kurs.

 • aktivitetsvenn

  Bli aktivitetsvenn

  Vil du gjøre noe meningsfylt? Bli aktivitetsvenn og gjør noe hyggelig sammen med en som har demens.

 • bot

  Bynære kveldsturer - oppstart 20. august

  Ønsker du å bli mer fysisk aktiv eller å gå tur sammen med andre? Er den norske turkulturen ny for deg? Har du lyst til å følge sensommeren og høsten gjennom sanseopplevelser i naturen? Uansett grunn - og enten du er medlem eller ikke - så vil Bodø og Omegns Turistforening gjerne ha deg med på tur.

 • Photo by Mika on Unsplash

  Nytt søvnkurs starter i september

  Strever du med søvnen? Sover dårlig og uopplagt på dagtid?

 • rensåsen

  GØY UT Å GÅ I RENSÅSEN

  Kjenner du noen som trenger litt ekstra balanse og styrketrening i hverdagen og som er engstelig for å gå alene?

 • søvn

  Nytt søvnkurs

  Strever du med søvnen? Vi starter opp nytt søvnkurs 21. mai.

 • 1

  Klart for Verdens aktivitetsdag

  Vil du være med å markere aktivitetsdagen 10.mai?

 • kosthold

  Bra-Mat kurs - For bedre helse

  Bra mat for bedre helse er et inspirasjonskurs som skal motivere, hjelpe og støtte deg til å gjøre positive endringer i kostholdet. Kurset er for deg som ønsker inspirasjon og praktiske råd til mat i hverdagen, kunnskap om kostholdsrådene og motivasjon til å gjøre endringer.

 • Avisa nordland

  Les om Asgeir som har vært deltager hos oss i ett år med frisklivsresept. Hva har han gjort for å legge om livsstilen sin?

 • Kurs

  Bli med på instruktør kurs Sterk og Stødig

  Vi søker etter frivillige som har lyst og interesse til å lede seniortrening i et hyggelig miljø. Nå har du mulighet til å bli med på kurset "Sterk og stødig". Kurset er gratis og går over tre dager.

 • 1

  Sykelig overvekt

  Tilbudet er spesielt tilpasset sykelig overvekt. Vi veileder og støtter deg som ønsker å endre levevaner knyttet til fysisk aktivitet, kosthold, tobakk, søvn eller alkohol. Tilbudet består av individuelle samtaler, temamøter og gruppetrening. Oppstart treninger 08.april.

Viser fra 31 til 40 av totalt 73 artikler