Velkommen til Frisklivssentralen

Frisklivssentralen er en kommunal helsetjeneste som gir veiledning og støtte til personer som ønsker å endre levevaner knyttet til fysisk aktivitet, kosthold, tobakk, søvn og alkohol. Tilbudet er for personer som har økt risiko for, er i ferd med å utvikle, eller allerede har utviklet sykdom. Det er for eksempel egnet ved sammensatte og langvarige helseutfordringer, ved risiko for frafall fra skole eller arbeidsliv, og som en del av et behandlings- og rehabiliteringsforløp. Vi kan også tilby åpne treningsgrupper og kurs.

 • Instruktør

  Vi har behov for flere instruktører til Sterk og Stødig treningsgrupper.

  Vi søker etter frivillige som har lyst og interesse til å lede seniortrening i et hyggelig miljø og nå har du mulighet til å bli med på kurset "Sterk og stødig".

 • bot

  Bynære kveldsturer - oppstart 20. august

  Ønsker du å bli mer fysisk aktiv eller å gå tur sammen med andre? Er den norske turkulturen ny for deg? Har du lyst til å følge sensommeren og høsten gjennom sanseopplevelser i naturen? Uansett grunn - og enten du er medlem eller ikke - så vil Bodø og Omegns Turistforening gjerne ha deg med på tur.

 • rensåsen

  GØY UT Å GÅ I RENSÅSEN

  Kjenner du noen som trenger litt ekstra balanse og styrketrening i hverdagen og som er engstelig for å gå alene?

 • søvn

  Nytt søvnkurs

  Strever du med søvnen? Vi starter opp nytt søvnkurs 21. mai.

 • 1

  Klart for Verdens aktivitetsdag

  Vil du være med å markere aktivitetsdagen 10.mai?

 • kosthold

  Bra-Mat kurs - For bedre helse

  Bra mat for bedre helse er et inspirasjonskurs som skal motivere, hjelpe og støtte deg til å gjøre positive endringer i kostholdet. Kurset er for deg som ønsker inspirasjon og praktiske råd til mat i hverdagen, kunnskap om kostholdsrådene og motivasjon til å gjøre endringer.

 • Avisa nordland

  Les om Asgeir som har vært deltager hos oss i ett år med frisklivsresept. Hva har han gjort for å legge om livsstilen sin?

 • Kurs

  Bli med på instruktør kurs Sterk og Stødig

  Vi søker etter frivillige som har lyst og interesse til å lede seniortrening i et hyggelig miljø. Nå har du mulighet til å bli med på kurset "Sterk og stødig". Kurset er gratis og går over tre dager.

 • 1

  Sykelig overvekt

  Tilbudet er spesielt tilpasset sykelig overvekt. Vi veileder og støtter deg som ønsker å endre levevaner knyttet til fysisk aktivitet, kosthold, tobakk, søvn eller alkohol. Tilbudet består av individuelle samtaler, temamøter og gruppetrening. Oppstart treninger 08.april.

 • aktivitetsvenn

  Bli Aktivitetsvenn!

  Vil du gjøre noe meningsfylt? Bli aktivitetsvenn og gjør noe hyggelig sammen med en som har demens.

Viser fra 31 til 40 av totalt 70 artikler