Velkommen til Frisklivssentralen

Frisklivssentralen er en kommunal helsetjeneste som gir veiledning og støtte til personer som ønsker å endre levevaner knyttet til fysisk aktivitet, kosthold, tobakk, søvn og alkohol. Tilbudet er for personer som har økt risiko for, er i ferd med å utvikle, eller allerede har utviklet sykdom. Det er for eksempel egnet ved sammensatte og langvarige helseutfordringer, ved risiko for frafall fra skole eller arbeidsliv, og som en del av et behandlings- og rehabiliteringsforløp. Vi kan også tilby åpne treningsgrupper og kurs.

 • søvn

  Nytt søvnkurs

  Strever du med søvnen? Vi starter opp nytt søvnkurs 21. mai.

 • 1

  Klart for Verdens aktivitetsdag

  Vil du være med å markere aktivitetsdagen 10.mai?

 • kosthold

  Bra-Mat kurs - For bedre helse

  Bra mat for bedre helse er et inspirasjonskurs som skal motivere, hjelpe og støtte deg til å gjøre positive endringer i kostholdet. Kurset er for deg som ønsker inspirasjon og praktiske råd til mat i hverdagen, kunnskap om kostholdsrådene og motivasjon til å gjøre endringer.

 • Avisa nordland

  Les om Asgeir som har vært deltager hos oss i ett år med frisklivsresept. Hva har han gjort for å legge om livsstilen sin?

 • Kurs

  Bli med på instruktør kurs Sterk og Stødig

  Vi søker etter frivillige som har lyst og interesse til å lede seniortrening i et hyggelig miljø. Nå har du mulighet til å bli med på kurset "Sterk og stødig". Kurset er gratis og går over tre dager.

 • 1

  Sykelig overvekt

  Tilbudet er spesielt tilpasset sykelig overvekt. Vi veileder og støtter deg som ønsker å endre levevaner knyttet til fysisk aktivitet, kosthold, tobakk, søvn eller alkohol. Tilbudet består av individuelle samtaler, temamøter og gruppetrening. Oppstart treninger 08.april.

 • aktivitetsvenn

  Bli Aktivitetsvenn!

  Vil du gjøre noe meningsfylt? Bli aktivitetsvenn og gjør noe hyggelig sammen med en som har demens.

 • instagram

  Nå er vi også på Instagram!

  Følg oss gjerne @frisklivssentralenbodo

 • trøtt type

  STREVER DU MED SØVNEN?

  Frisklivssentralen arrangerer søvnkurset «Sov godt», med oppstart 20. mars. Kurset kan være nyttig for de som opplever at de får for lite søvn og føler seg uopplagt i løpet av dagen over en lengre periode.

 • sterk og stødig

  Har du lyst til å bli instruktør til treningsgruppen Sterk og stødig?

  Har du lyst til å vær frivillig instruktør til vår seniorgruppe, du får et 3 dagers kurs og jevnlig oppfølging av fysioterapeuter. Etter kurset vil du få ansvar for å lede en trening pr. uke på dagtid, dette kan deles med en annen instruktør.

Viser fra 31 til 40 av totalt 67 artikler