Velkommen til Frisklivssentralen

Frisklivssentralen er en kommunal helsetjeneste som gir veiledning og støtte til personer som ønsker å endre levevaner knyttet til fysisk aktivitet, kosthold, tobakk, søvn og alkohol. Tilbudet er for personer som har økt risiko for, er i ferd med å utvikle, eller allerede har utviklet sykdom. Det er for eksempel egnet ved sammensatte og langvarige helseutfordringer, ved risiko for frafall fra skole eller arbeidsliv, og som en del av et behandlings- og rehabiliteringsforløp. Vi kan også tilby åpne treningsgrupper og kurs.

 • Bra mat logo

  Bli med på Bra mat-kurs

  Kurset "Bra mat for bedre helse" skal motivere, hjelpe og støtte deltakerne til å gjøre positive forandringer i kostholdet basert på prinsippene for endringsfokusert veiledning. Oppstart 02.10.18.

 • 1

  Strever du med søvnen?

  Frisklivssentralen arrangerer søvnkurset «Sov godt», med oppstart 24. september. Kurset kan være nyttig for de som opplever at de får for lite søvn og føler seg uopplagt i løpet av dagen over en lengre periode.

 • 1

  Vil du bli aktivitetsvenn for personer med demens?

  Nasjonalforeningen for folkehelsen og Bodø kommune ønsker velkommen til kurs for nye aktivitetsvenner i Bodø kommune.

 • F ung

  Friskliv ung

  Friskliv ung er et tilbud til foreldre/foresatte som har barn (fra 4-13 år) med overvekt/fedme.

 • KiD

  Kurs i Mestring av Depresjon (KiD)

  Frisklivssentralen starter opp kurs i mestring av depresjon og nedstemthet (KiD). Dette er et kognitivt basert kurs for voksne over 20 år som er nedstemt/deprimert, eller som har erfaring med depresjonssymptomer.

 • Turprogram for Markatrimmen våren 2018

  Markatrimmen turplan høsten 2018

  Bli med på tur i vår fantastiske natur i Bodø sammen med andre turglade personer. Du trenger ikke å melde deg på, det er bare å møte opp!

 • 1

  31.05 Verdens tobakksfrie dag

  Røyking dobler risiko for hjerteinfarkt, selv med et forbruk på 1-4 sigaretter om dagen. Røyking dobler også sjansen for å få hjerneslag. Har du et snev av lyst til å kaste snusen eller stumpe røyken? Ta kontakt.

 • Gøy ut å gå

  Gøy ut å gå i Rensåsen 2018

  For 3. året på rad, tilbyr Rehabiliteringstjenesten Gøy ut å gå i Rensåsen.

 • Tur- og treningskompis kurs

  Tur- og treningskompis kurs i Bodø

  Nå kan du melde deg på Tur- og treningskompiskurs i Bodø 23.-24.mai! Påmelding til: maria.fouad@fnf-nett.no Frist: 18.mai

 • mmmmm...det er noe eget med bållukta på fjellturer...

  Fjelltur for folk med funksjonsnedsettelse

  Er du glad i å være ute? Har du lyst på en overnattingstur på turistforeningshytte på fjellet, men har behov for å gå sammen med noen?

Viser fra 51 til 60 av totalt 73 artikler