Kursdager:
Torsdag 15. April kl 14.00-15.30 Torsdag 22. April kl 14.00-15.30 Torsdag 29. April kl 14.00-15.30
Kurssted: Speiderveien 4, 3. etg.
Påmelding: 9. april
Pris: Kr. 300,-
Bra-mat kurset inneholder følgende tema:
- Forventninger, vaner og mål
- Gjennomgang av makronæringsstoffer
- Matvaregrupper og matvarevalg
Vi ser nærmere på praktiske verktøy som:
- Brødskalaen
- Nøkkelhullet
- Tallerkenmodellen
- 5 om dagen
- Å lese varedeklerasjone på matvarer
Kurset inneholder også praktiske øvelser og diskusjon, samt praktisk matlaging og smaksprøver. Kurset er basert på Helsedirektoratets kostholdsråd.
Til høyre finner du liker til Helsedirektoratets kostholdsråd og Kostvertøyet.
Vi setter opp to Bra mat kurs per år; ett på våren og ett på høsten. Nærmere annonsering kommer.