Du er her:

Deltagerhistorier

articleimage

Photo by Nghia Le on Unsplash

Her kan du lese om enkelte av våre deltagere og deres erfaring og endringer fra deltagelse i frisklivsresepten eller en av våre andre grupper grupper. Eller hvordan det er å jobbe som frivillig aktivitetsvenn for demente.

 • Deltager

  Jenny Helgesen- Deltager i Frisklivsresept

  Fantastiske folk som var deltagere, mange ganger var det ansiktene på disse som fikk meg ut av sofaen når jeg helst ville ligge inne ved vedovnen i sted for å gå ute i minusgrader.

 • sommer sammen

  Edel, Stine og Ivar - Deltagere på Sommer Sammen

  Sommer Sammen skaper glede, opplevelser og fine ferieminner for deltagerne. Edel, Stine og Ivar forteller om sine favorittaktiviteter og beste minner etter mange år som deltagere på Sommer Sammen.

 • Deltager

  Veronica Jacobsen- Deltager i Frisklivsresept

  Veronica Jacobsen ble tipset av en kollega om Frisklivssentralen da hun ble syk. "Hvis jeg skulle ha klart å motivere meg selv til å starte med trening, samt fortsette alene, så tror jeg ikke at jeg hadde kommet i gang". Les mer om Veronicas endringsprosess her:

 • Roar Blom

  Roar Blom - Aktivitetsvenn for demente

  Da Roar ble pensjonist valgte han å engasjere seg i nye meningsfylte oppgaver og nye nettverk. Les mer om hva som driver og engasjerer Roar i jobber som aktivitetsvenn for demente.