Du er her:

Vanntrening

articleimage

Vi har for tiden ikke noe tilbud om trening i vann grunnet at vi ikke har ressurser til dette pga. nedbemanning i Frisklivssentralen. Her kan du finne en liste med andre aktører i Bodø som tilbyr dette:

Stamina Mørkved, der de har Aquabasic to ganger i uken:  Mandager kl. 18.00 og Torsdager kl. 11.00
Trening i bassenget, 70,- for medlemmer og 100 for de som ikke er medlem. Betales ved oppmøte og ingen forhåndspåmelding for de som ikke er medlemmer.
 
Nordlandsbadet har vanntrening på onsdager kl. 19.00
 
Martina Kibsgård ved Moveo, 92230052 har fysikalsk vanntrening i Nordlandsbadet, og da må de ta kontakt med henne.
 
Revmatikerforeningen bruker å ha vanntrenings tilbud i Nordlandsbadet to ganger i uken, men er ikke startet opp ennå. Kontakt Leder: Torill Nancy Skjelstad Tlf: 99403410  eller harrskj@online.no
 
Trim i vann som har vært drevet av oss, vil bli overført til Bodø svømmeklubb. Det er ikke muligheter til å ta inn flere pga. smittevernhensyn pr. dags dato. Men Kjell Humstad kan fortsatt kontaktes på 97566125 om det er spørsmål om ledige plasser.
 
Bodø Helsesportslag bruker også å ha tilbud i Nordlandsbadet for personer med nedsatt funksjonsevne og pensjonister. Kan kontakte leder for mer informasjon: Anne-Kari Østensen 913 88 059

 

 

Hva går treningen ut på?

Treningen foregår på grunt vann i opplæringsbassenget. Timen er satt sammen av øvelser som trener hele kroppen, der vi jobber mye med vannmotstanden slik at du best mulig kan øke kondisjonen og styrken. Treningen er skånsom, der man ikke får de harde støtene og belastningsplagene som man kan få på land. Her kan man i stor grad bestemme intensiteten selv.

 

For hvem?

Timen er åpen for alle, uansett alder. Du må ikke være svømmedyktig for å delta, men bør føle deg trygg i vann. Det er ingen påmelding til timen, deltagerne slipper inn i bassenget fra kl 13.00.

Mange benytter seg også av de flotte fasilitetene til Nordlandsbadet etter timen, gjennom individuell svømming eller tar seg en tur i boblebadet/terapibassenget. 

 

Hva koster det? Kr. 85,- betales ved oppmøte i resepsjonen. Betaler du kr. 10,- ekstra, får du også en kopp kaffe etter treningen oppe i sosialsonen ved tårnet.