Du er her:

Sommer Sammen 2021

articleimage

Da er programmet klart og vi kan starte påmeldingen :) I år kommer vi ikke til å trykke opp programmet og sende dette i posten. Det vil bli sendt ut e-post til alle vi har adresser til. Håper dere kan være behjelpelige med å spre programmet og hjelpe deres brukere med å få sendt dette inn så fort som mulig :)

Vi gleder oss veldig til å kunne få arrangere Sommer Sammen med dere, selv om årets arrangement vil bli noe annerledes enn det som det vanligvis har vært, slik som mye er i samfunnet for tiden.

Grunnet anbefalinger fra Folkehelseinstituttet (FHI) om å redusere smitte gjennom å ha mindre grupper og holde avstand på en meter så har vi vært nødt for å gjøre noen justeringer på aktivitetene og gruppestørrelsen under årets Sommer Sammen.

I påmeldingen som dere sender inn kommer dere med ønsker for aktiviteter, så skal vi fordele disse så godt det lar seg gjøre etter deres ønsker.  Alle vil få tilbakemelding på hvilke dager de skal delta på. 

 

Se programmet her.

ss

Påmeldingsskjema (word-fil)

 

Vi ønsker helst å få inn påmeldingene på mail, fyll enten ut word-filen og legg den som veglegg, eller ta et bilde av påmeldingsskjema om det er fylt ut for hånd. 

 

I år må også alle som skal være ledsager/ personell fylle ut et skjema om mulig eksponering av covid-19 (side 11 i programmet).

Spørreskjema mulig eksponering av covid-19 (word-fil)  

 

Har du spørsmår rundt Sommer Sammen og hvordan dette vil bli gjennomført i år, ta gjerne kontakt på mail: 

lise.hunstad@bodo.kommune.no

 

Sommer Sammen arrangeres fra 21. juni - 16. juli.