Du er her:

Sommer Sammen 2020

articleimage

Da er endelig programmet klart og vi kan starte påmeldingen :) I år kommer vi ikke til å trykke opp programmet og sende dette i posten siden vi er litt etter på tid grunnet covid-19. Det vil bli sendt ut e-post til alle vi har adresser til. Håper dere kan være behjelpelige med å spre programmet og hjelpe deres brukere med å få sendt dette inn så fort som mulig :)

Vi gleder oss veldig til å kunne få arrangere Sommer Sammen med dere, selv om årets arrangement vil bli noe annerledes enn det som det vanligvis har vært, slik som mye er i samfunnet for tiden.

Grunnet anbefalinger fra Folkehelseinstituttet (FHI) om å redusere smitte gjennom å ha mindre grupper og holde avstand på en meter så har vi vært nødt for å gjøre noen justeringer på aktivitetene og gruppestørrelsen under årets Sommer Sammen.

I påmeldingen som dere sender inn kommer dere med ønsker for aktiviteter, så skal vi fordele disse så godt det lar seg gjøre etter deres ønsker. Vi kommer også til å prøve å ha flere faste små grupper pr dag/aktivitet/tur. Her tenker vi har vi prøver å holde boliger/ aktivitetssenter samlet. Alle vil få tilbakemelding på hvilke dager de skal delta på. 

Se programmet her.

Påmeldingsskjema (word-fil)

 

Vi ønsker helst å få inn påmeldingene på mail, fyll enten ut word-filen og legg den som veglegg, eller ta et bilde av påmeldingsskjema om det er fylt ut for hånd. 

 

I år må også alle som skal være ledsager/ personell fylle ut et skjema om mulig eksponering av covid-19 (side 11 i programmet).

Spørreskjema mulig eksponering av covid-19 (word-fil)  

 

Har du spørsmår rundt Sommer Sammen og hvordan dette vil bli gjennomført i år, ta gjerne kontakt på mail: 

lise.hunstad@bodo.kommune.no

 

Sommer Sammen arrangeres fra 22. juni - 17. juli.